Vacature Technician Antwerpen

Vacature Technician Antwerpen

Motorrijden zit in de lift en ook Meeusen Motoren Antwerpen groeit mee met onze steeds groter wordende groep trouwe, gepassioneerde klanten. Daarom zijn we op zoek naar een aanvulling om ons service niveau hoog te houden met een extra motorfietstechnieker.

Jobinhoud:

Je bent een geboren sleutelaar en je vindt het fijn om je technieken toe passen om onze moto’s te onderhouden en te herstellen. Samen met 5 collega-techniekers werk je met respect, nauwkeurigheid en volgens de richtlijnen van BMW Motorrad in ons volledig uitgerust atelier. Bovendien groeit je kennis dag na dag waardoor er geen detail verloren gaat tijdens je opdracht. Je hebt de verantwoordelijkheid over je eigen planning, werkplek en gereedschap. Je krijgt aansturing vanuit je werkplaatsleiding en de werkplaatsreceptie waardoor je je opdrachten vlot, correct en met zin voor kwaliteit kan uitvoeren.

Kortom, afwisseling gegarandeerd.

Wat zoeken we?

  • Je bent een gedreven, ondernemend iemand met een hands-on mentaliteit die werk ziet.
  • Je hebt een opleiding auto/moto technieken gevolgd en je bent bereid om op de werkvloer de knepen van de BMW Motorrad techniek te leren.
  • Iemand die leergierig is vanuit zijn interesse voor (motor)techniek en de uitdaging vindt in de constante innovatie van BMW Motorrad.
  • Een eerdere ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt maar zeker geen vereiste.
  • In het bezit zijn van een motorrijbewijs is handig maar geen vereiste.

Wat bieden we?

Een omgeving waar humor en een goede sfeer steeds voor een goede verstandhouding zorgt, óók met de klanten. Je werkt voor het grootste motormerk van België maar geniet van de familiale sfeer die er bij Meeusen Motoren hangt. Binnen het team van 5 collega-techniekers krijg je een intensieve interne én externe opleiding via het BMW Center for Development. Maar ook daarna staat ons hecht team steeds voor je klaar voor vragen, hier sta je er nooit alleen voor.

We werken van dinsdag t.e.m. zaterdag om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. Praktisch voor jou doen we dit met een flexibel uurrooster op maat van én in samenspraak met je directe collega’s.

Aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen.

Iets voor jou?

Contacteer ons dan via wijnegem@meeusenmotoren.net.bmw.be, via telefoon op 03/600.52.91 of spring binnen in onze winkel in Wijnegem.

Terug naar overzicht