Op 17 juni wordt Geraardsbergen voor één dag de motorhoofdstad van Vlaanderen.

Op 17 juni wordt Geraardsbergen voor één dag de motorhoofdstad van Vlaanderen.

BMW Motorrad nodigt alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2018 op de Markt van Geraardsbergen. Onder de slogan ‘Make Life A Ride’ brengt BMW Motorrad zowel oldtimers, customs als de nieuwste modellen samen voor behendigheidsparcours, maar evengoed voor de MotoGP-wedstrijd op groot scherm, een motorwijding, een barbier, motorlaarzenpoetsers. Ook een lokale rondrit behoort tot de mogelijkheden. En zeg nu zelf, wie zegt er nee tegen een beklimming van de alombekende Muur met de ondersteuning van één, twee, vier of zelfs zes ronkende cilinders?

Méér dan 44 bikes voor testritten.


BMW R nineT (heritage family) (11/2016)

Motorliefhebbers pur sang zullen op 17 juni hun hart kunnen ophalen in Geraardsbergen. Liefhebbers van het huidige gamma kunnen in zes verschillende leefwerelden (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) de nieuwste technologieën ontdekken. Maar liefst 44 bikes uit het volledige gamma zijn voorzien voor testritten. Hiervoor vragen we om zich vooraf te registreren op de eventsite via www.bmw-motorrad.be.

Fans van het roemrijke verleden van de boxermotor kunnen de mooiste oldtimers ontdekken. Daar bovenop zullen ook meerdere modellen van de BMW R nineT Pure Dealer Clash geshowd worden.

Een hele dag lang motorvertier.


BMW Motorrad Day 2016 (06/2016)

Vanaf 10u wordt de Markt van Geraardsbergen omgetoverd tot een bikersparadijs. Doorheen de dag zijn er verschillende motorsimulaties, gymkhana behendigheidsparcours en off-roadparcours. Om 14u wordt de Catalaanse editie van de MotoGP live getoond op het grote scherm en om 17u vindt de jaarlijkse motorwijding door een priester plaats op de Begijnhofkaai. Om ook de mens óp de motorfiets van de nodige brandstof te voorzien, zijn er verschillende foodtrucks en zelfs een barista. Een barbier en mobiele coverband helpen om de Make Life A Ride-ervaring compleet te maken.

Samen naar Geraardsbergen?

Wie graag in compagnie vertrekt, kan terecht bij zijn lokale BMW Motorrad-dealer. Daar bovenop werkt BMW Motorrad aan een roadbook vanuit elke provinciehoofdstad en zelfs vanuit Luxemburg. Alle lokale parkings zullen aangeduid worden met duidelijke signalisatie, voor zowel motoren als auto's.

Praktisch.

  • Zondag 17 juni 2018
  • Van 10u tot 18u
  • Meer info & inschrijven voor testritten via www.bmw-motorrad.be.
  • De eerste 2000 ingeschreven aanwezigen krijgen een uniek BMW Motorrad Day 2018 t-shirt.

Terug naar overzicht