Méér dan 2000 motorfanaten verzamelden dit weekend in Geraardsbergen.

Méér dan 2000 motorfanaten verzamelden dit weekend in Geraardsbergen.

BMW Motorrad bracht meer dan 2000 motorliefhebbers samen op de Markt van Geraardsbergen voor de BMW Motorrad Day 2018. Onder de slogan ‘Make Life A Ride’ bracht BMW Motorrad zowel oldtimers, custom bikes als de nieuwste modellen samen. Meer dan 9000 kilometer werd die dag afgelegd op de testmotorfietsen. Manneken Pis van Geraardsbergen zag dat het goed was.

De BMW Motorrad Day 2018 was een groot succes, niet in het minste dankzij de prachtige omgeving van Geraardsbergen. Maar liefst 294 personen lieten zich verleiden tot een testrit in het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen, samen goed voor meer dan 9000 kilometer op 48 BMW testmotorfietsen. De gloednieuwe BMW 750 GS en BMW 850 GS gingen met de meeste aandacht lopen, want voor veel motorliefhebbers was het een eerste kennismaking.

Één van de hoogtepunten van de dag was de onthulling van de kledij van Mannenken Pis van Geraardsbergen. Die had zich voor de gelegenheid in een BMW Motorrad outfit gehesen.

Marc De Groof, directeur van BMW Motorrad Belux, zegt: “We brachten méér dan 2000 motorliefhebbers samen in Geraardsbergen. Deze dag draait dan ook volledig rond onze ambitie ‘Make Life A Ride’. Dankzij een motorfiets beleef je méér.”


Terug naar overzicht