Ride on & on & on

Ride on & on & on

Drie jaar fabrieksgarantie voor BMW Motorrad.

Terwijl de motorfietsen van BMW Motorrad reeds bekend staan om hun betrouwbaarheid, biedt het bedrijf vanaf 1 september 2018 op alle modellen standaard drie jaar fabrieksgarantie. Dit geldt voor alle nieuw in België of in het Groothertogdom Luxemburg geleverde BMW motorfietsen, met uitzondering van de BMW HP4 Race.

“BMW Motorrad is al tien jaar na elkaar marktleider in het +500 cc segment en dankzij de uitbreiding van de fabrieksgarantie kunnen onze klanten nóg meer op ons en de officiële BMW Motorrad-concessies rekenen”, aldus Marc De Groof, Algemeen Directeur BMW Motorrad Belux. “Deze verlenging past in de traditie van innovatie bij BMW Motorrad, zowel op het vlak van technologieën als diensten. Van de standaard ABS op het hele gamma tot BMW ConnectedRide: BMW Motorrad zet duidelijk in op veiligheid én rijplezier.”

De drie jaar fabrieksgarantie geldt wereldwijd en er is geen kilometerbeperking van toepassing. De tweedehands motorfietsen die gecommercialiseerd worden onder het BMW Motorrad Premium Selection-label, blijven genieten van de twee jaar garantie. Klanten kunnen bij hun officiële BMW Motorrad concessiehouder terecht voor alle praktische informatie.

Een andere nieuwigheid voor BMW Motorrad voor het modellenjaar 2019 is de nakende komst van de BMW C 400 X, die het gamma maxi-scooters C 650 GT, C 650 Sport en C evolution vervolledigt.

Terug naar overzicht