Meeusen Motoren Antwerpen eerste Certified BMW Motorrad Classic Partner van België.

Meeusen Motoren Antwerpen eerste Certified BMW Motorrad Classic Partner van België.

Ginion Motorbikes (Waterloo) en Meeusen Motoren Antwerpen zijn de eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners van België. Dit betekent dat zij de liefhebbers van klassieke motoren kunnen ondersteunen in de aankoop, de restauratie en het onderhoud van klassieke BMW Motorrad motorfietsen. Dat werd bekendgemaakt op de BMW Motorrad Days in het Duitse Garmisch-Partenkirchen.

Met de komst van deze eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners kunnen ook de gepassioneerde liefhebbers van klassieke motorfietsen bij officiële BMW Motorrad dealers terecht. Bovendien heeft een Certified BMW Motorrad Classic Partner een bevoorrechte relatie met het moederhuis in München om de meest specifieke vragen te beantwoorden.

“BMW Motorrad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 90 jaar teruggaat. We willen de vele modellen uit ons verre en nabije verleden graag in de beste conditie houden, zodat ze - onze slogan Make Life A Ride indachtig – ook op straat nog bewonderd kunnen worden. Met Ginion Motorbikes en Meeusen Motoren Antwerpen als eerste Certified BMW Motorrad Classic Partners in onze markt, kunnen we onze gepassioneerde liefhebbers ideaal ondersteunen”, legt Christian Lambert, General Manager van BMW Motorrad Belux, uit.

Ook BMW R nineT /5 voorgesteld.
De BMW Motorrad Days zijn de jaarlijkse hoogmis voor gepassioneerde BMW motorrijders die er gedurende drie volledige dagen kunnen genieten van proefritten, spannende stuntshows, live-muziek en presentaties van de nieuwste modellen van BMW Motorrad. Het Beierse Garmisch-Partenkirchen ontvangt er 40.000 motorfans uit meer dan 40 landen. Dit jaar wordt de 19e editie van dit festival gevierd. BMW Motorrad stelt er onder meer de de BMW R nineT /5 voor, een exclusief model voor de 50e verjaardag van de /5 reeks en 50 jaar BMW Motorrad productie in Berlijn Spandau.Terug naar overzicht