Meeusen Motoren Kempen 2021!

Meeusen Motoren Kempen 2021!

Meeusen Motoren Kempen

Kempen 2021!
Meeusen Motoren Meerhout dopen we begin 2021 om naar Meeusen Motoren Kempen. Waarom? Wel, dan verwelkomen we je in onze nieuwe locatie in Geel, Winkelomseheide 241.Spiksplinternieuwe concessie

Het geheim van het succes van BMW Motorrad? De lat voortdurend hoger leggen! Dat geldt niet alleen voor de modellen, maar ook voor de concessies van BMW Motorrad. Ze moeten voldoen aan de steeds hogere standaarden van het merk. Anderzijds heeft iedereen baat bij een concessie die zo duurzaam en energiezuinig mogelijk is.

Het initiële plan is om de locatie in Meerhout te vernieuwen. Architect, bouwfirma’s, adviseurs en de familie Meeusen zitten rond de tafel en bekijken verschillende ideeën. Maar wanneer plots 500 meter verderop het fabriekspand van Geel Plastics vrijkomt – een echte opportuniteit - is het snel beslist: een nieuwe garage op een nieuwe locatie!

Klaar voor de toekomst

Begin februari 2020 zijn de werken gestart. De nieuwe garage wordt niet alleen supermodern, maar ook milieuvriendelijk en energieneutraal – we zullen energie halen uit zon, wind en aardwarmte. Zo’n 2.000 m² showroom, een werkplaats, Classic atelier, motor-carwash, kledingshop, Heritage showroom en magazijn moeten begin 2021 operationeel zijn.

Dankzij de dynamische modellenpolitiek van BMW Motorrad en de klantgerichte gedrevenheid van Meeusen Motoren staan we in ‘pole position’ voor een schitterende toekomst. Laat maar komen, we zijn er helemaal klaar voor!Even een timeline.

Terug naar overzicht