Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

"Droge maart en natte april, dat is de boer zijn wil”. Het lijkt erop dat de boer zijn wil krijgt want de eerste dagen van april zijn nog niet echt lekker te noemen maar de lente in dan ook nog maar net om het hoekje komen kijken. Er is beterschap op komst! Bij Meeusen Motoren profiteer je nog tot het einde van de maand van de Season Start deals.

Mooie acties op direct leverbare modellen, 5 jaar waarborg gratis en levenslang BMW Road Assist 24/7. Daarnaast hebben we ook een continu mooi en ruim aanbod aan direct leverbare recente tweedehandsmotoren. Beide zorgen ervoor dat je dit seizoen zonder zorgen en vol vertrouwen kan genieten op 2 wielen. Sla nu je slag!

Nog niet zeker voor die aankoop te doen? Nog even uitstellen? Huur dan eens de motor van je wensen voor een dag, weekend, week, reis,… Ontdek ons aanbod bij Rent-A-Ride by Meeusen en krijg bovendien nog 100km gratis bij je bestelling!

Onze kledij collectie is zo goed als volledig uitgeleverd. Kom langs en ontdek de collectie: leuke nieuwe t-shirts, sweaters, gadgets, handschoenen, sneakers, motorjassen- en broeken, de nieuwe System 7 Carbon EVO, de GS Carbon EVO en zoveel meer.

Vergeet onze spannende events niet! Off road, on road, BMW Motorrad Day, onze reis Porto-Bilbao en zoveel meer. Bovendien zetten we in april de CE 04 extra in de kijker met onze Urban Mobility Days op 21 en 28 april. Benieuwd? Meld je snel aan!

Je leest het, Meeusen Motoren is je partner om dit motorseizoen volop te ontplooien!

Season Start deals
Kan je ook niet wachten om op je motorfiets te springen en mooie ritten te maken? Ontdek onze unieke Season Start Deals met verschillende acties op verschillende modellen. Voor elk budget hebben we de perfecte bike.

Bekijk de deals

BMW Motorrad Premium Selection
Ontdek onze Premium Selection motoren, zo heb je een motor die perfect in orde is. Bij de 360 graden check worden de belangrijkste technische aspecten nagekeken. zo gaat u met een gerust hart de baan op.

Bekijk het aanbod

Rent-A-Ride
Klaar voor je volgend avontuur? De weg op, en rijden maar: bij RENT A RIDE huur je jouw BMW motorfiets in enkele klikken. Bovendien ontvang je momenteel 100 km gratis. Bekijk ons aanbod en ga op avontuur!

Ga op avontuur

Gear and Garment 2022
Onze nieuwe collectie Gear and Garment motorkledij is binnen. Kom langs en ontdek alle nieuwigheden bij BMW Motorrad dealer Meeusen Motoren of check gewoon van op je pc of smartphone op onze webshop!

Bekijk de collectie

Urban Mobility Days
Tijdens de Urban Mobility Days op 21 en 28 april zetten we de CE 04 in de kijker. Ontdek hoe deze volledig elektrische scooter de ideale oplossing kan zijn voor de nieuwe vorm van mobiliteit.

Ontdek ons aanbod

Terug naar overzicht