Meeusen Motoren Hemelvaarttrip 2019 ism Horizon Motor Reizen

30 MEI TOT 2 JUNI 2019

Meeusen Motoren Hemelvaarttrip 2019 ism Horizon Motor Reizen

Met Meeusen Motoren naar de Moezel. Deze reis is speciaal georganiseerd voor- en met Meeusen Motoren. Voor 2019 is als bestemming gekozen voor de Moezel. Dit gebied heeft alles wat je je kan wensen: prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en heel veel gezellige dorpjes, waar het heerlijk toeven is.

Contel Hotel in Koblenz.

De uitvalsbasis van dit lekker lange weekend is hotel Contel in Koblenz. Het hotel ligt aan de kronkelende Moezel en ligt dichtbij het oude stadscentrum van Koblenz( lopend 20 minuten).Het hotel heeft een geweldig restaurant een gezellige bar en biergarten. Het is een prima plek om het oudste wijngebied van Duitsland met zijn groene en steile hellingen van dichtbij te gaan bekijken. Dan zie je wellicht ook dat het meeste werk hier nog met de hand wordt gedaan. Simpelweg omdat de hellingen te steil zijn voor machines. Toch iets om bij stil te staan als je van een lekker koel moezelwijntje geniet. Het is hier heerlijk rijden: na elke bocht wacht je weer een nieuwe verrassing. Je rijdt door bekende plaatsen als Cochem en Bernkastel-Kues. En sla je terloops een zijweggetje in dan is de kans groot dat je zomaar een verborgen en schilderachtig gelegen vallei tegemoet rijdt.

Meeusen Motoren Hemelvaarttrip 2019 ism Horizon Motor Reizen Image 1

Aan cultuur heeft deze streek geen gebrek

De Romeinen hebben hier hun sporen achtergelaten in de vorm van paleizen, kerken en burgerhuizen. In Elz en Cochem vind je de meest beroemde burchten van Duitsland uit die tijd. Maar ook als je meer in de motorcultuur geïnteresseerd bent, kom je aan je trekken. Tijdens een van de routes passeren we het geboortehuis van Nicolaus August Otto, de uitvinder van de viertaktmotor. Dit huis is nu een museum. Ook de Nürburgring met de fameuze Nordschleife liggen op korte afstand.

Meeusen Motoren Hemelvaarttrip 2019 ism Horizon Motor Reizen Image 2


Data en prijzen

30 mei - 02 juni 2019

Prijs op basis van 4 dagen € 369,00
Duopassagier € 369,00
Toeslag: 1-persoonskamer € 85,00


Inschrijven voor de trip

Inschrijven of boeken voor de trip doet u via volgende link: https://www.horizonmotorreizen.nl/op-maat/duitsland/meeusen-motoren-moezel-2019/boeken

Wees er tijdig bij want plaatsen zijn beperkt.

Terug naar overzicht