Meeusen Motoren - Basis Off Road Training - VOLZET

ZONDAG 15 MAART 2020 - VOLZET

Meeusen Motoren - Basis Off Road Training - VOLZET

Basis Training is voor wie voornamelijk ervaring heeft in het rijden op asfalt en zichzelf wil uitdagen in het offroad rijden. We starten van nul en leggen voornamelijk de focus op de verschillende basistechnieken van het offroad rijden. Geleidelijk aan maken we de oefeningen iets moeilijker, zodat er sprake is van een leercurve waarbij rekening wordt gehouden met ieders persoonlijke comfort zone en waar er steeds voldoende aandacht is voor individuele feedback.

In de voormiddag blijven we voornamelijk ter plaatse: na een opwarmingsoefening leren we voeling krijgen met kijktechniek, houding, counter-balancing, korte bochten, … In de namiddag maken we een rondrit op voornamelijk onverharde wegen in de streek. Tijdens deze rit stoppen we op verschillende plaatsen om meer doorgedreven oefeningen te bespreken, zoals emergency stops, rijden in smalle geulen, …

Het is niet verplicht om met noppenbanden te rijden. Heeft het net geregend of zal het regenen die dag, dan kunnen noppenbanden handig zijn. Beschik je niet over een Allroad, dan kan je steeds bij ons terecht voor een geschikte huurmotor.

De oefeningen worden je aangeleerd door een BMW Certified Offroad Instructeur. Om de individuele benadering te garanderen beperken we de groep steeds tot maximaal 10 deelnemers.

Dagplanning:

9h00: Welkom, overlopen dagplanning + registratie (incl. koffie en ontbijtkoek)
9h30: Start cursus op oefenterrein
11h00: Korte pauze
11h15: Offroad rijtechnieken op oefenterrein
12h30: Lunch (incl)
13h30: Offroad rijtechnieken tijdens rondrit
16h30: Einde

Locatie:
Geraardsbergen

Prijs:
Voor de training betaal je 175€ per persoon inclusief koffie & ontbijtkoek, lunch + drankje en certificaat.
Wens je liever niet met jouw Allroad de training te volgen of rij je graag eens met de laatste nieuwe GS-modellen, dan kun je bij ons terecht voor een huurmotor.

•BMW G310 GS: 125€/dag
•BMW F 750 GS: 125€/dag
•BMW F 850 GS: 150€/dag
•BMW F 850 GS Adventure: 150€/dag
•BMW R 1250 GS: 150€/dag
•BMW R 1250 GS Adventure: 150€/dag
Terug naar overzicht