Meeusen Motoren - Bergen en Bochten Training

VRIJDAG 8 MEI T.E.M. MAANDAG 11 MEI 2020

Meeusen Motoren - Bergen en Bochten Training

Onze instructeurs nemen je mee naar de mooiste wegen met de meest uitdagende bochten. Zoveel dat je er 's nachts van droomt. Na deze training kun je dingen met je motor die je niet voor mogelijk hield.

De trainingen zijn gebaseerd op het ‘More’-principe: More controle, More confidence, More fun.

Tijdens deze Berg en Bochten Training staan jou BMW en een verhoogde rijvaardigheid in een bergachtige omgeving centraal. Deelname aan deze training is mogelijk voor iedereen met een geldig motorrijbewijs en een motor die technisch in goede staat is. Deze training is speciaal bedoeld voor BMW eigenaren.

Voor wie bestemd?

Onze, nu al befaamde, Berg & Bochten Training is voor iedereen die in een bergachtige omgeving wil gaan rijden of daar al heeft gereden en zich daar verder in wil bekwamen.

Wat is het doel?

Het uitbreiden van je vaardigheden in een bergachtige omgeving. Na de training ben je in staat om op een veilige en vlotte manier bergachtige omgevingen de baas te kunnen.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door hoog opgeleide, gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeurs die zijn gecertificeerd door BMW Motorrad International Instructor Academy (IIA)

RinCC Motor Courses is Official Partner of BMW Motorrad

Wat gaan we doen?

Mooie asfaltwegen met uitdagende doorlopende bochten, maar ook kleine bergweggetjes en haarspeldbochten; het mooie van motorrijden. Je hoort iedereen euforisch over het rijden in de bergen, want daar heb je ‘echte’ bochten! En als je daar dan bent, heb je toch wel eens het gevoel dat de bochten niet helemaal lekker lopen en kan er wel eens een ‘onvoorzien’ momentje zijn! Maar waar ligt dat nu aan? Daar geeft de RinCC® instructeur antwoord op tijdens de training in een theoriesessie op de eerste avond.

De TraXperience® Berg & Bochten Training (BBT) is een combinatie van een 4-daagse motorreis met een bergvaardigheidstraining, om op een ontspannen en gecontroleerde wijze bochten te rijden. De routes zijn op een zodanige wijze uitgezet dat de theorie veelvuldig in de praktijk geoefend kan worden.

De grootte van de groepen is maximaal 6 personen per RinCC® instructeur. Je rijd een dagdeel onder begeleiding van de RinCC® instructeur en een dagdeel op eigen gelegenheid Door deze invulling rijd je 4 halve dagen, dus effectief 2 dagen, onder begeleiding van de RinCC® instructeur. En die speelt kort op de bal!

De RinCC® instructeur altijd met je in contact via 'het oortje' om je tips te geven.

Elke avond wordt de dag geëvalueerd en wordt er aandacht besteed aan het veiliger en daardoor ook prettiger motorrijden.

Wat zijn de kosten?

De Berg en Bochten Training wordt gegeven in Luxemburg.
Voor de 4-daagse Training geldt een prijs vanaf € 499,- (incl. BTW).


Terug naar overzicht