Sturen, sturen en nog eens sturen - TraXperience Bergen en Bochten Training

4 - 7 JUNI 2021

Sturen, sturen en nog eens sturen - TraXperience Bergen en Bochten Training

Sturen, sturen en nog eens sturen

Onze instructeurs nemen je mee naar de mooiste wegen met de meest uitdagende bochten. Zoveel dat je er 's nachts van droomt. Na deze training kun je dingen met je motor die je niet voor mogelijk hield.

Wat houdt het in?

Voor wie bestemd?
Onze, nu al befaamde, Berg & Bochten Training® is voor iedereen die al in een bergachtige omgeving heeft gereden of daar wil gaan rijden en zich daar verder in wil bekwamen.

Wat is het doel?
Het uitbreiden van je vaardigheden in een bergachtige omgeving. Dit geldt voor beide trainingen. Na de training ben je in staat om op een veilige en vlotte manier bergachtige omgevingen de baas te kunnen.

Wat gaan we doen?
Mooie asfaltwegen met uitdagende doorlopende bochten, maar ook kleine bergweggetjes en haarspeldbochten; het mooie van motorrijden. Je hoort iedereen euforisch over het rijden in de bergen, want daar heb je ‘echte’ bochten! En als je daar dan bent, heb je toch wel eens het gevoel dat de bochten niet helemaal lekker lopen en kan er wel eens een ‘onvoorzien’ momentje zijn! Maar waar ligt dat nu aan? Daar geeft de RinCC® instructeur antwoord op tijdens de training in een theoriesessie op de eerste avond.

De TraXperience® Berg & Bochten Training® (BBT) is een combinatie van een 4-daagse motorreis met een bergvaardigheidstraining, om op een ontspannen en gecontroleerde wijze bochten te rijden. De routes zijn op een zodanige wijze uitgezet dat de theorie veelvuldig in de praktijk geoefend kan worden.

De grootte van de groepen is maximaal 6 personen per RinCC® instructeur. Door onze invulling rijd je effectief 2 dagen onder begeleiding van de RinCC® instructeur. En die speelt kort op de bal!

In de Training Gevorderden gaan we eerst in een gesloten omgeving aan de slag om het kijken, remmen en uitwijken in de bocht extremer te oefenen.

Voor beide trainingen staat de RinCC® instructeur altijd met je in contact via 'het oortje' om je tips te geven.

Wat zijn de kosten?
De Bergen en Bochten training wordt gegeven in Luxemburg.
Voor de 4-daagse Training Gevorderden geldt een prijs vanaf € 529,- (incl. BTW).

Voor deze 4-daagse training met 3 overnachtingen werken wij samen met Horizon Motor Reizen.

Wij kunnen namelijk geen reizen organiseren en hanteren het "schoenmaker blijf bij je leest"-principe!
In deze samenwerking is RinCC® verantwoordelijk voor de inhoud van de training. Horizon Motor Reizen verzorgt de logistieke en administratieve afhandeling. Meer informatie over deze trainingen kunt u vinden op de website van Horizon Motor Reizen. Klik op de link hieronder voor info & inschrijven.

https://www.horizonmotorreizen.nl/trainingen/luxemburg/rincc-bmw-traxperience-berg-en-bochten

Terug naar overzicht