Circuit Experience - Motorsportschool Zolder

VRIJDAG 28 JUNI 2024

Circuit Experience - Motorsportschool Zolder

Heb jij ook zo’n favoriete baantje ergens in het land? Zo’n asfaltlint waar de maximaal toegelaten snelheid even naar de achterkant van je hoofd verdwijnt en je je vooral concentreert op de bochten. Waar je je kijktechniek nog eens wat bijschaaft en zelfs je remtechniek probeert te verbeteren. Wel rekening houdend met de staat van de weg, de bomen, het straatmeubilair en natuurlijk het andere verkeer. Als men die baan eens zou afsluiten voor ander verkeer en je je even alleen zou kunnen amuseren? Interessant?

De weg laten afsluiten voor jou, dat kunnen we niet doen. De bomen afzagen en de verkeersborden weghalen ook niet. Maar we hebben wel een alternatief: je een dag amuseren op het circuit van Zolder. Ook voor wie nog nooit op een gesloten omloop gereden heeft.

Een brede baan met goed asfalt, zonder vuil of zijwegen. Zonder obstakels naast de weg. Met variërende bochten. En iedereen rijdt in dezelfde richting, eventueel zonder in te halen! En je kan er je amuseren aan je eigen snelheid, want de indeling van de groepen wordt, indien nodig, aangepast om grote snelheidsverschillen te voorkomen.

Heb je wel al eens op Zolder gereden, dan smaakt dat wellicht naar meer. Er is altijd wel een klasse waar je vindt wat je zoekt. Van klassikale tot persoonlijke begeleiding. Van gewoon eens rijden zonder schrik voor camera’s, tot het optimaliseren van de rijtechniek met de bedoeling de vorige rondetijd te verbeteren.

Geïnteresseerd? Voor inschrijvingen: mail Thierry of meer informatie, Meeusen Motoren Antwerpen of Kempen.
Voor bijkomende informatie: Cursussen - Welkom op de motorsportschool

Terug naar overzicht