reis mee met Meeusen Motoren van Porto naar Bilbao

ZATERDAG 8 T.E.M. 15 OKTOBER 2022

reis mee met Meeusen Motoren van Porto naar Bilbao

Ga mee met Meeusen Motoren op een fantastische motorreis van Porto naar Bilbao van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 15 oktober 2022.

Startend in het sfeervolle en schilderachtige Porto met de gekende Eifel Brug, smalle straatjes en de typische Port-boten rijden we via Santiago de Compostela, het prachtige “kathedralen” strand van Ribadeo en dwars door het ruwe landschap van het nationaal park van Somiedo naar een verborgen parel de Picos de Europa. Via de kronkelende bergbaantjes eindigen we in Bilbao, de stad met het impressionante Guggenheim museum.

Een reis in alle comfort met kwaliteitshotels van minimum 4* en volgens onze gekende formule waarbij we de motoren met de vrachtwagen naar Bilbao sturen. Zelf nemen we het vliegtuig om uitgerust te kunnen starten aan deze fantastische reis. Je bagage vervoeren we met de volgwagen en vind je telkens terug op je hotelkamer. Volop genieten dus van het motorrijden en het gezelschap van een toffe groep. Met andere woorden…. dit wil je niet missen!!

Meer info: https://www.meeusenmotoren.be/uploads/Porto_Bilbao...
Inschrijven kan via volgende QR:




Vragen? Simon.Meeusen@meeusenmotoren.net.bmw.be



Terug naar overzicht