GS EASTER MEETING 2024

VAN VRIJDAG 29 MAART T.E.M. MAANDAG 1 APRIL 2024

GS EASTER MEETING 2024

De “GS- Rijders” van BMW Motorclub Vlaanderen zijn verheugd jullie hun tweejaarlijks GS- Paastreffen te kunnen voorstellen.

Dit motorfeest vindt plaats van 29 maart tot 1 april 2024 op de terreinen van Kasteel Widooie te Tongeren (Widooie) en werd mogelijk gemaakt door een intense samenwerking met BMW MOTORRAD BELUX, BACKTRAIL, SBV Tools en de kasteelheer, waarvoor onze dank.

Na inschrijving voorzien we zeer ruime kampeergelegenheid met alle faciliteiten in de kasteeltuin, dagelijks verzorgd ontbijt en avondmaal. Zelfs lunchpakketten voor onderweg kunnen voorzien worden.

Op het kasteeldomein zal een off-road gymkanaparcours (Backtrail) worden aangelegd waar iedereen eens kan proeven van het off-road rijden.

Verder organiseren we, onder begeleiding of op GPS ,all-road-, off-road- en wegritten in de wijde omgeving.

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart zullen er een keur aan exposanten aanwezig zijn. Zeker niet te missen op zaterdagavond: optreden van de band BOENKEROEP

Wil je komen genieten van dit mooie motorfeest, schrijf je dan vanaf 15 Januari 2024 in via de website van BMW MOTORCLUB VLAANDEREN, www.bmw-mc-vl.be Na het bepalen van de formule van jouw keuze rest je enkel nog de betaling uit te voeren om je plaats te reserveren

Tot binnenkort in Widooie,

Het GS TEAM BMW Motorclub Vlaanderen

P.S. nog iets onduidelijk: E-mail: gs@bmwmcvl.be

E-mail: events@bmwmcvl.be




Terug naar overzicht