Rijdt u in de winter?
Om veilig te rijden is het essentieel dat uw BMW in topvorm is. Alleen een officiële BMW Motorrad concessiehouder kan u dit garanderen. Onze ervaren technici kennen uw motorfiets beter dan wie ook. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste BMW-technologieën. Ze volgen de BMW-onderhoudsschema's en gebruiken enkel originele BMW Motorrad onderdelen waarop u twee jaar waarborg krijgt.

Rijdt u niet in de winter?
Ook dan is een winteronderhoud een goed idee! Verse olie biedt immers een betere bescherming tegen interne corrosie tijdens de winterstalling. Plus, u vermijdt serieuze wachttijden bij de start van het motorseizoen. Als u nu uw onderhoud laat uitvoeren, kan u vanaf het eerste straaltje lentezon eropuit trekken.
Wilt u nog een goede reden? Een BMW Motorrad concessiehouder garandeert u niet alleen de beste service, maar op termijn ook de hoogste overnamewaarde van uw motorfiets.

Reserveer meteen een winteronderhoud tussen 01/11/2017 en 28/02/2018. Als u nu een afspraak vastlegt krijgt u een handige en coole BMW Motorrad POWERBANK cadeau, zo kan u nog langer blijven rijden en genieten van uw motorfiets. U blijft tenslotte langer bereikbaar!
Download hier je bon: http://bit.ly/2y8bwmT

Maak online een afspraak, dat gaat gemakkelijk en snel!
Meeusen Motoren Antwerpen: http://central.myguest.me/nl/planning?did=1911962
Meeusen Motoren Meerhout: http://central.myguest.me/nl/planning?did=612418

Tip: controleer via de Online Safety Check of er voor uw motorfiets geen openstaande technische acties zijn. Mocht dat het geval zijn, dan voeren we ze gratis uit in combinatie met uw winteronderhoud: http://www.bmw-motorrad.be/be/nl/services/BMW_Motorrad_Safety_Check/check.html

We wensen u een mooie en veilige winter toe.